Wie we zijn

We zijn CREATIVEROOM, een multidisciplinair creative agency uit Brussel. We zijn een team van gepassioneerde creatieve geesten die, in een veranderende wereld, hun klanten helpen om zich te onderscheiden, te engageren en te inspireren.

We zijn actief in Branding, Digital en Content creation. We werken voor grote en kleine bedrijven, uit verschillende sectoren, in B2C en B2B. We zijn ervan overtuigd dat passie de basis van alles is. Ons team bestaat dan ook uitsluitend uit specialisten. Ze doen hun werk allemaal met hart en ziel en streven ernaar om te beste te zijn in ons vakgebied. Samen bieden we een uitgebreide waaier aan hoogwaardige diensten die waarde en betekenis geven aan uw merk, product of project.

Met onze creativiteit, ervaring en betrouwbaarheid zorgen we ervoor dat uw projecten opvallen, waarde hebben en hun doelstellingen behalen. Met strategie, design en efficiëntie creëren we merken, content en ervaringen die uw doelgroep niet alleen zal willen omarmen maar ook zal willen delen. We zijn multidimensionaal. We willen er zijn waar onze klanten ons nodig hebben. Volg ons, we hebben nog heel wat in petto.

Expertise

Branding

Bij CREATIVEROOM geloven we dat het creëren van een sterke merkidentiteit van cruciaal belang is. Ze heeft namelijk een algemene impact op een bedrijf, merk, product of project. Uw merkidentiteit beïnvloedt de perceptie van uw klanten en dus ook hun engagement. We bepalen steeds de strategie, het imago, het doel, de waarde en het doelpubliek van een merk. Die informatie implementeren we dan in de communicatie van het merk. Branding is wat u de mogelijkheid geeft om op te vallen, de aandacht van uw doelpubliek te trekken en u te onderscheiden van uw concurrenten. We helpen u bij het creëren, ontwikkelen of aanpassen van projecten die u trots zullen maken, die gezien en herkend zullen worden, die loyaliteit zullen opbouwen bij uw doelpubliek en die waarde en betekenis zullen genereren.

Service includes: Brand Strategy, Brand Identity, Marketing, Advertising, Brand Activation & Events.
Digital

In een digitaal tijdperk waarin de meeste mensen hun telefoon gebruiken als hun voornaamste informatiebron, is het van cruciaal belang dat uw merk de boot niet mist. Daarom bieden we bij CREATIVEROOM een volledig gamma van DIGITALE diensten met vormgeving, grafisch ontwerp en de ontwikkeling van websites, applicaties, e-commerce-oplossingen, SEO & SEA-campagnes, gebruikerservaring en aanwezigheid op sociale media. Laat ons uw digitale project creëren, ontwikkelen of verbeteren. We zorgen ervoor dat u het maximum haalt uit de ongelofelijke mogelijkheden die er zijn.

Service includes: Websites, Apps, eCommerce, SEO / SEA, Social Media
Content

Consumenten ontwikkelen een mening over uw bedrijf, merk of product door de content van uw merk te ervaren. Het is dan ook van cruciaal belang om te investeren in uw contentmarketing en kwalitatief hoogwaardige content te creëren om uw merkdoelstellingen te behalen. Het creëren of verbeteren van inhoud zoals het grafisch ontwerp, foto’s, video’s, teksten en meer zal de geloofwaardigheid, reputatie en het imago van uw merk vergroten. Bovendien bouwt u vertrouwen op bij uw klanten. Consistentie in uw content is van het grootste belang als u een optimale klantervaring wilt creëren. Dankzij onze content creation-diensten kunt u uw merk op de best mogelijke manier presenteren, en bijgevolg profiteren van de groei en het succes die zullen volgen.

Service includes: Graphic Design & Production, Photography, Videography, Advertising Print, Tv & Radio, Copywriting & Translation